Felhasználási feltételek

A www.apostoltv.hu lapon látható, hallható szellemi alkotások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) rendelkezéseinek megfelelően szerzői jogi védelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag az Szjt. rendelkezéseinek megfelelően szabad. Minden, a szabad felhasználás határát meghaladó felhasználáshoz a jogtulajdonos hozzájárulása szükséges.

A www.apostoltv.hu lapon megtalálható szellemi alkotások jogtulajdonosa: Apostolmédia Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság ( 1118. Budapest, Rahó utca 24/B. Cg.01-09-980802, adószám: 23841121-2-43 ) info@apostolmedia.hu.

A www.apostoltv.hu lap működtetője: Apostolmédia Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság ( 1118. Budapest, Rahó utca 24/B. Cg.01-09-980802, adószám: 23841121-2-43 ) info@apostolmedia.hu.

A szellemi alkotások a www.apostoltv.hu rendeltetésszerű használatával velejáró olvasáson, képernyőn történő megjelenítésen és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, továbbá a személyes - nem-kereskedelmi - célból történő merevlemezre történő lementésen és kinyomtatáson túl semmilyen egyéb formában nem használhatóak fel vagy hasznosíthatóak a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélyének hiányában.

A fentieknek megfelelően tilos különösen, de nem kizárólag, a www.apostoltv.hu lapon elhelyezett szellemi alkotások más honlapon vagy bármely más –nyomtatott vagy elektronikus - formában való megjelenítése, bármilyen többszörözése, terjesztése, az Szjt. szerinti átdolgozása, illetőleg bármilyen más, a szabad felhasználáson túlmutató felhasználása vagy hasznosítása, akár kereskedelmi, akár más célból.

Felhívjuk figyelmét, hogy a www.apostoltv.hu lapon elhelyezett szellemi alkotások fentitől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele szerzői jogot sért, és az oldal üzemeltetője minden esetben jogi lépéseket tesz a jogsértés megszüntetésére.

Jelentkezés

Jelentkezés Médiaapostolnak

Támogatók

Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program

Az Apostol Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.